Nejnovější recenze ze sekce Zahradní lehátka
Dobré lehátko s masivní konstrukcí, ale bez úchopů ke snadnějšímu přenášení.
- Lehetne vastagabb a csövek vastagsága.
- A kötél ami van hozzá bomlik szét, katasztrófális, a befüzése így sok időt vesz igénybe.
Megtartjuk.
- Cena / Kvalita
- Není vhodné pro osoby nad 100kg
Zakoupeno za dva dny přišlo, složeno a pri druhém usednutí praskly obě nosné konstrukce.
Tak že jak máte 100kg tak nedoporučuji.
Lehátko přišlo rezavé s loupající se barvou. nulová komunikace ze strany eshopu. Nedoporučuji zde nakupovat.
- NIC
- Slabý a nekvalitní plast, ostré otřepy-nutno ořezat sám. Při použití bych se bál úrazu.
Něco tak otřesného jsem ještě nezažil. Slabý nekvalitní a hrubý plast. Kolečka jen tak zasunutá do žlábku a vypadávají. Panty se nejspíš rozpadnou při prvním použití. Dokud zespoda nevyztužím nějakým profilem, neodvážím se to použít, ale tím pádem nebude skládací. Nejspíš skončí brzy v odpadu. Měl jsem podobné koupené v Německu, jednou tak silný plast a sloužilo 10 let. Nikomu nedoporučuji, odpovídající cena by byla asi 10 Kč
Kvalita a cena .
Kvalitní produkt, sedací látka by mohla být širší.
Užívám krátce, lehátko vyhovuje jsem spokojen, kvalitní výrobek. Objednáno druhé pro manželku.
Lehátko je lehké, ostatní vlastnosti lze ohodnotit až po vyzkoušení
- Žádné
- Pohodlné, hezký tvar, lehké
- pohodlné na ležení na zádech
- pevná konstrukce
- pro ležení na břiše musíte být hadí žena nebo hadí muž
- špatně se přenáší, není za co uchopit - leda ve dvou
- Opalování a ležení na balkóně
Spokojenost, vypadá pěkně, pohodlné, stabilní
- jedna krytka na ukončení konstrukce byla ulomená
- Je lehká na přenášení.
pěkná, pevná, lehká
- Líbí se mi ,prostě super .
Lehátko je dobře vymyšlené. Robustní konstrukce,návod s označením na každém kusu.
- Nekvalitní zboží,zlomené šrouby a lehátko vypadá tak chatrně,že se bojím že se rozbije hned při dosednutí.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »