Nejnovější recenze ze sekce Zahradní lehátka
- ok.
- vzhled
- praktičnost (při úklidu se dá zmenšit na polovinu, výsuvný stoleček, područky nemusíte použít
- šířka lehátka
V poměru cena a kvalita je lehátko super. Podrobný návod na sestavení - rozkreslený krok po kroku-taky super. Líbí se mi možnost polohování lehátka pod koleny. Při prvním úklidu (lehátko lze složit napůl) pozor na prsty. Zatím velká spokojenost.
Lehátko je velmi pohodlné a moc pěkné.
- Skladne, vzdusne, lehke, prakticke, bezudrzbove
Prakticke, vzdusne esteticke lehatko...barve dle vlastniho vyberu
cena
Zboží je nestabilní,všechny spoje jsou z umělé hmoty,vím, že už zde nenakoupím
- stylová
- pohodlná
Lehátko přišlo v kartonu. Výrobek navíc zabalen do igelitu. Postup výroby/ montáže u výrobce poněkud zvláštní. Zřejmě nejprve balí díly do igelitu a pak smontovávají lehátko s područkami. Takže ochranný igelitový obal je skřípnutý v závitech u područek i v područkách samotných. Kousky igelitu nejdou uvolnit a jsou vidět. Museli jsme odmontovat područky a pak ze závitů i z područek tahat kousky igelitu ven.
Škoda, že lehátko nelze sklopit více narovno. Jinak spokojenost.
- Dobrá kvalita výrobku
- Lehátko neodpovídá úvodní fotografii. Realita odpovídá dalším fotografiím, které je ale úplně jinak konstruované, rozdílné kvality.
Dlouho je mokré
Aga MR4254 Šedé
Přidáno: 14. července 2024
(naposledy upraveno 14. července 2024)
Zakoupeno v Svět-trampolín
- úzké, nízké, nepohodlné, nestabilní, plastové součátky, jedna sezóna a jde k popelnici
- Jsem spokojená
ne
- Kvalita dle očekávání
Menší problém při montáži koleček.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy. Velice nás mrzí, že jste měli problém s montáží koleček. V případě dalších komplikací se na nás neváhejte obrátit.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- křeslo je stabilní, materiál vypadá pevný, je pohodlné
- Snadná montáž
- Nízká hmotnost
- Snadná manipulace
- Pohodlné
- Asi žádná
Uvedeno výše.
Spokojenost s dodáním, zatím jsem ještě nevyzkoušela.
- příjemná zahradní lavice
- pohodlné rozkládání a příjemné sezení i ležení, jako bonus několik stupňů polohování
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »