vidaXL textilen krémovo-šedé 310514

Toto hliníkové opalovací lehátko se stylovým designem představuje ideální volbu k odpočinku a pohodovým chvílím na zahradě nebo na pláži. Lehátko je vyrobené z textilenu a...
2 159 Kč
Doprava zdarma, Info v obchodu
Doporučená nabídka Multidom.cz
Do obchodu
Seřadit:

Nejlevnější nabídky (1)

Info v obchoduZdarma0 neověřených recenzíDalší informace

Popis produktu

Toto hliníkové opalovací lehátko se stylovým designem představuje ideální volbu k odpočinku a pohodovým chvílím na zahradě nebo na pláži. Lehátko je vyrobené z textilenu a...

Parametry produktu

Výrobce
Druh materiálu
hlíník, textil
Hmotnost
8.5 kg

Parametry produktu

Výrobce
Druh materiálu
hlíník, textil
Hmotnost
8.5 kg

Popis produktu

Toto hliníkové opalovací lehátko se stylovým designem představuje ideální volbu k odpočinku a pohodovým chvílím na zahradě nebo na pláži.

Lehátko je vyrobené z textilenu a výborně vzdoruje klimatickým vlivům. Rám z práškově lakované oceli a hliníku mu dodává na odolnosti a prodlužuje jeho životnost. Spolu s opalovacím lehátkem obdržíte také polštář, který vám při sezení zaručí maximální pohodlí.

  • Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.
  • Čistění: Použijte jemný mýdlový roztok.
  • Skladování: Pokud je to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod vodovzdorným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu nebo sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.
  • Barva: krémová a šedá
  • Materiál: textilen, hliník, práškově lakovaná ocel
  • Rozměry židle: 159 x 62 x 67 cm (D x Š x V)
  • Šířka sedáku: 56 cm
  • Hloubka sedáku: 90 cm
  • Výška sedáku od země: 29 cm
  • Výška područek od země: 48 cm
  • Odolné vůči povětrnostním vlivům
  • S odnímatelným polštářem
  • Montáž nutná: ano

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Pilové řetězy","https://pilove-retezy.heureka.cz/"],["Dětské kapsáře","https://detske-kapsare.heureka.cz/"],["Vrtačky","https://vrtacky.heureka.cz/"],["Mulčovací kůry","https://mulcovaci-kury.heureka.cz/"],["Spony hadicové","https://spony-hadicove.heureka.cz/"],["Sluneční brýle Nike","https://slunecni-bryle.heureka.cz/f:11272:385696/"],["Paštiky pro psy","https://krmivo-psy.heureka.cz/f:6663:428436/"],["Indukční varné desky","https://varne-desky.heureka.cz/f:5267:23872/"],["Kolečkové brusle dámské Fila","https://koleckove-brusle.heureka.cz/f:6632:33466;6642:337410/"],["Dětské tenisové boty na tvrdé povrchy","https://detska-tenisova-obuv.heureka.cz/f:33412:43411951/"]],"Vybrané značky":[["Zahradní lehátka Crespo","https://zahradni-lehatka.heureka.cz/f:12070:414649/"],["Zahradní lehátka Fa KOPA","https://zahradni-lehatka.heureka.cz/f:12070:435964/"],["Zahradní lehátka Herold","https://zahradni-lehatka.heureka.cz/f:12070:450910/"],["Zahradní lehátka VCM","https://zahradni-lehatka.heureka.cz/f:12070:42716323/"],["Zahradní lehátka Manutti","https://zahradni-lehatka.heureka.cz/f:12070:22685231/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat aminokyselinu?","https://aminokyseliny.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-aminokyselinu/"],["Jak vybrat příslušenství k holicím strojku?","https://prislusenstvi-k-holicim-strojkum.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-prislusenstvi-k-holicim-strojku/"],["Jak vybrat čtečku karet?","https://ctecky-pametovych-karet.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-ctecku-karet/"]],"Vybrané produkty":[["Bioderma Sebium Night Peel Smoothing Concentrate 40 ml","https://pletove-kury-a-koncentraty.heureka.cz/bioderma-sebium-night-peel-smoothing-concentrate-40-ml/"],["Clementoni Baby kuličková dráha","https://kulickove-drahy.heureka.cz/clementoni-baby-kulickova-draha/"],["Nutrend Carbosnack s kofeinem 50 g","https://energeticke-gely-pro-sportovce.heureka.cz/nutrend-carbosnack-s-kofeinem-50-g/"],["Vodnář SORBOLIT 5kg","https://udrzba-vody-v-jezirkach.heureka.cz/vodnar-sorbolit-5kg/"],["Nobilis Tilia Dětský koupelový olej Ríša 200 ml","https://detske-oleje.heureka.cz/nobilis-tilia-detsky-koupelovy-olej-risa-200-ml/"],["Sloupek TURBOLINEA 230 cm / pr. 48 mm plastovaný","https://sloupky-vzpery.heureka.cz/sloupek-turbolinea-230-cm-pr-48-mm-plastovany_2/"],["Weinberger Naslouchátko JH-906","https://naslouchatka.heureka.cz/weinberger-naslouchatko-jh-906/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}